Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)3123g1249kcal53.1g256.1g3.1g43.7g
Ruokakerma, Pirkka 10%1601g1922kcal46.4g72.1g160.1g0g
Oivariini, 60 (100g)40g220kcal0.4g0.4g24g0g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80.1g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 4004g5146kcal830.7g0g200.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18496g18706kcal1871.6g695.6g936.6g101g
Valittu annoskoko9248g9353kcal935.8g347.8g468.3g50.5g
Annoskoko puolitettuna4624g4677kcal467.9g173.9g234.2g25.3g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796