Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu3840g6232kcal1067.5g0g211.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1600g320kcal9.6g60.8g4.8g22.4g
Kesäkurpitsa1600g272kcal6.4g40g9.6g11.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)80g208kcal10.4g9.6g14.4g0.3g
Ranskankerma Valio1600g4480kcal40g56g448g0g
Sinappi 128g168kcal5.6g18g7.7g2.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g400g1552kcal132g0g113.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18496g26465kcal2543g368.8g1618.6g72.2g
Valittu annoskoko9248g13233kcal1271.5g184.4g809.3g36.1g
Annoskoko puolitettuna4624g6616kcal635.8g92.2g404.7g18.1g
Arvot/100g100g143kcal13.7g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412