Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g750g180kcal9g25.5g1.5g15.7g
Voi, 1 tl, 5 g125g913kcal1.2g1.2g100g0g
Hunaja 50g165kcal0.3g40.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1850g2515kcal21g134.2g203g31.4g
Valittu annoskoko925g1258kcal10.5g67.1g101.5g15.7g
Annoskoko puolitettuna463g629kcal5.3g33.6g50.8g7.9g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.3g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357