Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 225g54kcal4.1g5g0.7g5.2g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g75g188kcal10.5g2.6g15g0g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.1g11kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen38g12kcal1.2g1.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1851g601kcal36g32.2g33.4g11.6g
Valittu annoskoko926g301kcal18g16.1g16.7g5.8g
Annoskoko puolitettuna463g150kcal9g8.1g8.4g2.9g
Arvot/100g100g33kcal1.9g1.7g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265607