Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1081g648kcal16.2g140.5g1.1g9.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g675g189kcal4.1g40.2g1.4g16.9g
Purjosipuli 450g103kcal8.1g10.8g0.9g9.5g
Seiti x-tra1351g1081kcal229.6g13.5g13.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow45g117kcal4.5g4.5g9g0.7g
Sitruunamehu, laimentamaton68g14kcal0.2g1.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 5403g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g180g133kcal8.1g23.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18504g4571kcal541.6g467.6g52.6g73.8g
Valittu annoskoko9252g2286kcal270.8g233.8g26.3g36.9g
Annoskoko puolitettuna4626g1143kcal135.4g116.9g13.2g18.5g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448