Tomaattinen broileri-kaalipata (karppi)

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja pane ne hetkeksi sivuun.

Kuullota pilkottu sipuli ja murskattu valkosipuli öljyssä, lisää joukkoon suikaloitu kaali, suolaa ja pippuria.

Anna kaalin ruskistua kauniin väriseksi.

Lisää sitten tomaattimurska ja broilerinsuikaleet ja anna hautua vielä noin 10 min. Lisää sitten paloiteltu kesäkurpitsa, kerma ja silputtua tuoretta rakuunaa.

Kiehauta sen verran, että kesäkurpitsa hiukan pehmenee, mutta pysyy kiinteänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g1799g1979kcal413.8g0g32.4g0g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.1g0.2g0.6g
Kaali, valkokaali4498g949kcal54g152.9g9g94.5g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1799g450kcal18g99g0g25.2g
Kesäkurpitsa, tuore270g46kcal1.6g6.7g1.1g1.9g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 450g1485kcal9g13.5g157.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18504g10872kcal1007.2g589g491.6g256.6g
Valittu annoskoko9252g5436kcal503.6g294.5g245.8g128.3g
Annoskoko puolitettuna4626g2718kcal251.8g147.3g122.9g64.2g
Arvot/100g100g59kcal5.4g3.2g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226720