Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 438g129kcal2.4g23.2g0.9g8.3g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras88g280kcal12.1g50.7g2.8g7.2g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g131g131kcal11.8g18.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1853g1113kcal54.4g190.4g7.8g32.8g
Valittu annoskoko927g557kcal27.2g95.2g3.9g16.4g
Annoskoko puolitettuna463g278kcal13.6g47.6g2g8.2g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374