Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4557g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green841g2734kcal201.9g412.2g8.4g101g
Punasipuli, kuorittu, 100g421g114kcal5.5g20.2g0.8g7.2g
Rypsiöljy 35g310kcal0g0g35.1g0g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Paprikajauhe 14g45kcal2.1g2.6g1.8g5.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)35g35kcal2.6g6g0.2g0.7g
Kananmuna, keitetty 1542g2200kcal192.8g4.6g158.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1753g613kcal28g120.9g1.8g24.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18536g12254kcal876.8g1155.8g413.2g280.2g
Valittu annoskoko9268g6127kcal438.4g577.9g206.6g140.1g
Annoskoko puolitettuna4634g3064kcal219.2g289g103.3g70.1g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587