Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3668g1286kcal169.5g71.5g11g91.7g
Jauheliha, sika-nauta 4200g9301kcal735g0g714g0g
Juustoraaste emmental punaleima280g1092kcal81.2g0g84g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 910g3004kcal18.2g27.3g318.5g0g
Pekoni, paistettu 210g1082kcal34.5g0g106.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18536g31528kcal2076.8g197.6g2467.8g183.4g
Valittu annoskoko9268g15764kcal1038.4g98.8g1233.9g91.7g
Annoskoko puolitettuna4634g7882kcal519.2g49.4g617g45.9g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886