Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus131g85kcal2.1g19.7g0.1g1.8g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä150g102kcal4.7g18g1.1g4.5g
Atria broilerin fileesuikale naturell263g289kcal60.4g0g5.5g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g8.3g23kcal0.7g1.4g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1854g998kcal135.8g78.2g16.6g12.6g
Valittu annoskoko927g499kcal67.9g39.1g8.3g6.3g
Annoskoko puolitettuna464g250kcal34g19.6g4.2g3.2g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278084