Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow135g95kcal23g0g0.4g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g68g136kcal13.8g0.1g9g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g90g153kcal6.9g4.7g11.7g2.5g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g180g50kcal2g8.6g0.7g5.4g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g4.5g10kcal0.8g0.8g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1854g887kcal93g28.4g44.4g15.8g
Valittu annoskoko927g444kcal46.5g14.2g22.2g7.9g
Annoskoko puolitettuna464g222kcal23.3g7.1g11.1g4g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652