Kanaa ja papuja tomaattikastikkeessa

Hienonna ja kuori sipuli, puhdista ja viipaloi herkkusienet sekä paprika.

Leikkaa kana annospaloiksi, mittaa pakastuspussiin vehnäjauhot, suola ja kana.

Sekoita hyvin.

Paista kana suuressa padassa 2 rkl oliiviöljyä.

Nosta kypsät palat sivuun.

Lisää pataan 1 rkl oliiviöljyä, sipuli ja herkkusieni.

Kuullota.

Lisää paprika, paista hetki.

Lisää omenamehu, anna kiehahtaa.

Lisää valutetu pavut, mausteet ja tomaattimurska.

Anna muhia hetki.

Lisää kananpalat ja kuumenna vielä hetki.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 14g46kcal1.4g9.4g0.2g0.5g
Kariniemen kananpojan rintafilee229g225kcal50.5g0g2.3g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Herkkusieni 59g9kcal1.2g0.2g0.2g0.9g
Paprika punainen 79g23kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Oliiviöljy classico (Bertolli)16g146kcal0g0g16.2g0g
Omenamehu (Valio)23g9kcal0g2.2g0g0g
Oregano, kuivattu 0.9g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.3g4.7kcal0.1g1g0g0g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g3.5g8.8kcal0.4g1.7g0g0g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Persilja 1.3g0.4kcal0g0g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g225g56kcal2.9g9.4g0.4g0g
Biona organic mixed beans in water 400g (Biona organic), annos 50g211g214kcal16.1g35.1g1.1g12.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1854g1550kcal148.4g138.2g41.8g33.8g
Valittu annoskoko927g775kcal74.2g69.1g20.9g16.9g
Annoskoko puolitettuna464g388kcal37.1g34.6g10.5g8.5g
Arvot/100g100g84kcal8g7.5g2.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371960