Linssisoppa

1. Huuhtele linssit hyvin
2. pilko sipuli ja valkosipuli.

Kuullota pannulla
3. Lisää kaikki ainekset kattilaan ja keitä n.10 min
Mausta oman maun mukaan.

Oregano, ruohosipuli, persilja yms.

Ranzu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix75g68kcal0.7g15.7g0.4g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g15g25kcal2.6g3.2g0.2g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)185g65kcal1.8g12.8g0.9g2.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Kultasula rypsiöljy6g54kcal0g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Linssi-punainen (raaka)105g319kcal26.2g52.5g1g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1854g1119kcal65.8g178.6g17.4g27.2g
Valittu annoskoko927g559kcal32.9g89.3g8.7g13.6g
Annoskoko puolitettuna464g280kcal16.5g44.7g4.4g6.8g
Arvot/100g100g60kcal3.5g9.6g0.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=47870