Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g88g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Lampaanlihan, vähärasvainen55g100kcal10.4g0g6.6g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr4.4g12kcal0.4g0.4g1.1g0.1g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl4.4g27kcal0.3g2.1g1.9g0g
Kukkakaali, tuore66g13kcal1.2g1.4g0.2g1.2g
Keittojuurekset, apetit88g23kcal0.8g4.2g0.3g2g
Peruna, vanha, kuorittu 98g75kcal1.9g15.3g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1855g549kcal31g57.2g21g13g
Valittu annoskoko928g274kcal15.5g28.6g10.5g6.5g
Annoskoko puolitettuna464g137kcal7.8g14.3g5.3g3.3g
Arvot/100g100g30kcal1.7g3.1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758