Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 188g143kcal3.5g29.1g0.4g1.9g
Bataatti, kuorittu 81g66kcal1.3g13.7g0g2.4g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kanasuikale hunajamarinoitu250g325kcal45g5.5g15.3g0g
Aurinkokuivattu tomaatti94g170kcal2.5g11.3g13.1g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g125g138kcal22.5g2.5g3.8g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P156g94kcal1.6g7g6.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1855g1891kcal154g142g78g11.4g
Valittu annoskoko928g946kcal77g71g39g5.7g
Annoskoko puolitettuna464g473kcal38.5g35.5g19.5g2.9g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.7g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191852