Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g420g118kcal2.5g25g0.8g10.5g
Peruna, vanha, kuorittu 350g267kcal6.6g54.3g0.7g3.5g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)119g71kcal1.2g5.4g4.8g0.7g
Kasvisliemikuutio, Knorr3.5g10kcal0.3g0.3g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1855g949kcal22.2g173.4g14.4g30.8g
Valittu annoskoko928g475kcal11.1g86.7g7.2g15.4g
Annoskoko puolitettuna464g237kcal5.6g43.4g3.6g7.7g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.3g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305