Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 457g109kcal8.2g10g1.4g10.4g
Parsakaali, keitetty, suolaa 286g99kcal13.1g5.5g0.9g7.1g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g143g171kcal4.9g5.1g14.3g0g
Voi 5.7g41kcal0.1g0g4.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.6g29kcal0.9g6g0.1g0.3g
Mozzarella juustoraaste, valio29g83kcal7.4g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1856g1066kcal69.2g53.2g54.6g35.6g
Valittu annoskoko928g533kcal34.6g26.6g27.3g17.8g
Annoskoko puolitettuna464g267kcal17.3g13.3g13.7g8.9g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053