Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g243g674kcal4.4g182.4g0.4g16.3g
Saksanpähkinä 541g3677kcal79.5g17.8g352.5g86g
Kookoshiutale 95g625kcal7.7g6.1g61.1g15.4g
Hunaja 41g134kcal0.2g32.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.4g20kcal0.2g4.3g0.2g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 3.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1856g10260kcal184g486.8g828.4g235.4g
Valittu annoskoko928g5130kcal92g243.4g414.2g117.7g
Annoskoko puolitettuna464g2565kcal46g121.7g207.1g58.9g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742