Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 4569g1089kcal82.2g99.6g13.7g104.2g
Parsakaali, keitetty, suolaa 2855g992kcal130.8g55.1g8.6g70.8g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1428g1713kcal48.5g51.4g142.8g0g
Voi 57g414kcal0.7g0.2g46.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 86g294kcal8.7g60g1g3g
Mozzarella juustoraaste, valio286g828kcal74.2g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g10661kcal690.2g532.6g545g356g
Valittu annoskoko9280g5330kcal345.1g266.3g272.5g178g
Annoskoko puolitettuna4640g2665kcal172.6g133.2g136.3g89g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053