Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g2667g1600kcal266.7g114.7g8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3200g10564kcal64g96g1120g0g
Kananmuna kuoreton 2347g3348kcal293.3g7g240.5g0g
Mantelilastu (A la meira)1067g6400kcal256g70.4g576g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g43823kcal1760g576.2g3889g0g
Valittu annoskoko9280g21911kcal880g288.1g1944.5g0g
Annoskoko puolitettuna4640g10956kcal440g144.1g972.3g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266231