Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 4000g969kcal54.8g77.2g20g99.2g
Pekoni, paistettu 1360g7004kcal223.6g0g689.4g0g
Kananmuna kuoreton 1120g1598kcal140g3.4g114.8g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g1200g3960kcal300g0g312g12g
Maito, Kevyt1600g736kcal51.2g76.8g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g28533kcal1539.2g314.8g2320.4g222.4g
Valittu annoskoko9280g14267kcal769.6g157.4g1160.2g111.2g
Annoskoko puolitettuna4640g7133kcal384.8g78.7g580.1g55.6g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018