Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)888g3179kcal124.3g621.6g19.5g44.4g
Vesi1332g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 3552g4905kcal666g0g248.7g0g
Sipuli (kuorittu)1066g288kcal13.9g51.2g2.1g18.1g
Suola, annos 3g44g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl400g3597kcal0g0g399.6g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g1998g5395kcal187.8g919.1g91.9g73.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g34727kcal1984g3183.8g1523.6g272.8g
Valittu annoskoko9280g17364kcal992g1591.9g761.8g136.4g
Annoskoko puolitettuna4640g8682kcal496g796g380.9g68.2g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657