Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g4253g4975kcal119.1g170.1g425.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1728g5928kcal176g1209.3g20.7g60.5g
Kananmuna kuoreton 1169g1668kcal146.2g3.5g119.9g0g
Leivinjauhe 4.3g7.5kcal0.2g1.6g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)2126g3487kcal531.6g19.1g140.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g32132kcal1946.2g2807.2g1412.2g121g
Valittu annoskoko9280g16066kcal973.1g1403.6g706.1g60.5g
Annoskoko puolitettuna4640g8033kcal486.6g701.8g353.1g30.3g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781