Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g45g47kcal3.5g7.3g0.3g0.9g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g2560g3891kcal46.1g69.1g381.4g0g
Chili paprika punainen6.4g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli 1254g380kcal15.7g60.2g2.5g21.3g
Kuha (Kela 1989), annos 100g2598g2520kcal488.5g0g59.8g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1280g384kcal12.8g76.8g2.6g12.8g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g64g563kcal0g0g64g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g96g36kcal5.4g4.2g0g0g
Soijakastike 96g58kcal5g9.1g0.1g0g
Katkarapu 1280g876kcal184.8g0g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g17514kcal1523.8g454.6g1049.6g70g
Valittu annoskoko9280g8757kcal761.9g227.3g524.8g35g
Annoskoko puolitettuna4640g4379kcal381g113.7g262.4g17.5g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.4g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513