Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 3600g1382kcal36g248.4g7.2g90g
Nauris 720g197kcal7.2g30.2g2.2g13.7g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Oivariini, juokseva, rasvaseos240g1728kcal1.2g1.2g192g0g
Sitruunamehu, laimentamaton240g50kcal0.7g3.8g0g0.2g
Vesi3200g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton480g768kcal38.4g19.2g62.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g8683kcal187.8g682.4g530.8g235g
Valittu annoskoko9280g4342kcal93.9g341.2g265.4g117.5g
Annoskoko puolitettuna4640g2171kcal47g170.6g132.7g58.8g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88566