Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2269g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 80681g2764kcal517.3g34g61.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4538g5718kcal499.2g13.6g408.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1135g3745kcal22.7g34g397.1g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g113g11kcal1.7g0g0.7g96.4g
Suola, annos 3g68g0kcal0g0g0g0g
Voi 477g3456kcal5.7g1.9g387.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g31388kcal2093.2g167g2509.8g192.8g
Valittu annoskoko9280g15694kcal1046.6g83.5g1254.9g96.4g
Annoskoko puolitettuna4640g7847kcal523.3g41.8g627.5g48.2g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107