Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g2976g3869kcal476.1g0g220.2g0g
Maustekurkku1353g223kcal9.5g40.6g1.4g24.3g
Sipuli (kuorittu)902g244kcal11.7g43.3g1.8g15.3g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka902g90kcal9.9g7.2g1.8g9g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g451g63kcal6.3g6.8g0.9g5.4g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 1713g5095kcal25.7g109.1g514g0.7g
Kananmuna, keitetty 992g1415kcal124g3g101.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18576g21996kcal1326.4g420g1683.6g109.4g
Valittu annoskoko9288g10998kcal663.2g210g841.8g54.7g
Annoskoko puolitettuna4644g5499kcal331.6g105g420.9g27.4g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302780