Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl78g702kcal0g0g78g0g
Tonnikala vedessä 1800g1880kcal403.9g0g27g0g
Sipuli kuivattu 90g245kcal9.4g31.6g1.4g31.5g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g240g600kcal28.8g117.6g1.2g1.2g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml1800g2700kcal36g45g270g0g
Herneet (Apetit)1200g636kcal68.4g63.6g10.8g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g1200g1488kcal36g307.2g7.2g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g2880g3015kcal147.7g567.4g17.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18576g22532kcal1460.4g2264.8g825.8g65.4g
Valittu annoskoko9288g11266kcal730.2g1132.4g412.9g32.7g
Annoskoko puolitettuna4644g5633kcal365.1g566.2g206.5g16.4g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575