Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1077g291kcal14g51.7g2.2g18.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7182g1458kcal43.1g272.9g21.5g100.5g
Rucola, lautaselinen n. 30g539g81kcal5.4g10.8g1.1g7.5g
Rypsiöljy 251g2223kcal0g0g251.4g0g
Valkosipuli 216g233kcal17g35.1g1.3g4.5g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18576g8572kcal159g741g555g261.6g
Valittu annoskoko9288g4286kcal79.5g370.5g277.5g130.8g
Annoskoko puolitettuna4644g2143kcal39.8g185.3g138.8g65.4g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68927