Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow1623g1623kcal373.3g0g14.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1127g3156kcal214.2g0g248g0g
Ruokakerma Valio 5%902g541kcal10.8g25.2g45.1g0g
Sokeri108g439kcal0g108.1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g4509g1578kcal45.1g293.1g22.5g0g
Rypsiöljy 45g399kcal0g0g45.1g0g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.8g0.4g1.5g
Sipuli (kuorittu)902g244kcal11.7g43.3g1.8g15.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18576g16116kcal1321.6g963g755g33.6g
Valittu annoskoko9288g8058kcal660.8g481.5g377.5g16.8g
Annoskoko puolitettuna4644g4029kcal330.4g240.8g188.8g8.4g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752