Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss375g101kcal3g19.1g1.5g10.9g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g188g141kcal3.6g30g0.4g1.9g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g120g192kcal19.2g1.2g10.8g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g21g25kcal0.5g1.3g1.9g0.3g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1858g922kcal52.8g103.8g29.2g26.6g
Valittu annoskoko929g461kcal26.4g51.9g14.6g13.3g
Annoskoko puolitettuna465g231kcal13.2g26g7.3g6.7g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.6g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258822