Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale96g306kcal11.5g0g28.7g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.7g7kcal0.5g1.1g0g0.1g
Suolasienet (rouskuja)141g28kcal2.2g7g0.7g0g
Tomaattimurska, 1 prk450g121kcal2.7g23.8g0.9g6.3g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g5.6g1.3kcal0g0.3g0g0g
Basilika, kuivattu 5.6g14kcal0.8g1.2g0.2g2.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 113g371kcal2.3g3.4g39.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1858g1758kcal43g84.4g140.2g21.2g
Valittu annoskoko929g879kcal21.5g42.2g70.1g10.6g
Annoskoko puolitettuna465g440kcal10.8g21.1g35.1g5.3g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943