Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 105g926kcal0g0g104.7g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g2793g559kcal36.3g83.8g5.6g0g
Kasvisliemikuutio 77g234kcal7.3g10.4g18g1.2g
Katkarapu 1885g1289kcal272.2g0g20.7g0g
Herne 838g577kcal42.4g78.4g3.4g26g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g4g0.1g0.5g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.3g0.5g3.7g
Spagetti 3491g11426kcal355.7g2317.9g38.4g116.9g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g70g272kcal23g0g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18592g30697kcal1480.6g4999.6g421.8g296.6g
Valittu annoskoko9296g15349kcal740.3g2499.8g210.9g148.3g
Annoskoko puolitettuna4648g7674kcal370.2g1249.9g105.5g74.2g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844