Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g4194g4613kcal1006.5g0g62.9g0g
Sipuli (kuorittu)1398g377kcal18.2g67.1g2.8g23.8g
Margariini 80% keskiarvo210g1489kcal0.6g0.4g167.7g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g3495g3844kcal104.8g111.8g349.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18592g20647kcal2260.2g358.6g1165.8g47.6g
Valittu annoskoko9296g10324kcal1130.1g179.3g582.9g23.8g
Annoskoko puolitettuna4648g5162kcal565.1g89.7g291.5g11.9g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486