Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman4965g8440kcal595.7g0g496.4g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g621g2296kcal86.3g449.9g15.5g25.4g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g1862g5213kcal42.8g65.2g521.3g0g
Kananmuna kuoreton 1365g1948kcal170.7g4.1g139.9g0g
Sipuli 372g113kcal4.7g17.9g0.7g6.3g
Valkosipuli 50g54kcal3.9g8.1g0.3g1g
Mineraalisuola keskiarvo 62g0.8kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18592g36126kcal1808.6g1090.4g2348.2g65.4g
Valittu annoskoko9296g18063kcal904.3g545.2g1174.1g32.7g
Annoskoko puolitettuna4648g9032kcal452.2g272.6g587.1g16.4g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370144