Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g5472g7661kcal875.5g164.2g399.5g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)1600g960kcal11.2g76.8g64g4.8g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g1280g4608kcal108.8g985.6g12.8g0g
Sipuli 864g261kcal10.8g41.5g1.7g14.7g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g80g224kcal6.8g13.6g15.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18592g27428kcal2026.2g2563.4g986.4g39.4g
Valittu annoskoko9296g13714kcal1013.1g1281.7g493.2g19.7g
Annoskoko puolitettuna4648g6857kcal506.6g640.9g246.6g9.9g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056