Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g56g224kcal0g55.4g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 168g681kcal0g167.7g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala840g2688kcal126g495.6g21.8g84g
Maitojuoma, profeel, valio2800g560kcal92.4g50.4g0g42g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 840g356kcal82.4g3.4g0.8g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 840g1165kcal105g2.5g82.3g0g
Oliiviöljy 210g1857kcal0g0g210g0g
Ruokasuola jodioitu 42g1.1kcal0.3g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g3500g2275kcal385g147g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18592g19614kcal1582.2g1844g650.8g252g
Valittu annoskoko9296g9807kcal791.1g922g325.4g126g
Annoskoko puolitettuna4648g4904kcal395.6g461g162.7g63g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040