Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g63g38kcal6.3g2.7g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu14g17kcal1.5g0g1.2g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g15g47kcal2.6g8.1g0.4g2g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g208kcal21g22.6g3.6g4g
Valittu annoskoko93g104kcal10.5g11.3g1.8g2g
Annoskoko puolitettuna47g52kcal5.3g5.7g0.9g1g
Arvot/100g100g112kcal11.3g12.2g1.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292