Punajuurilaatikko

-raasta kuoritut punajuuret ja porkkanat
-pilko sipuli
-paista jauheliha
->sekoita ainekset uunivuokaan, lisää kermaviili/ruokakermaseos
->mausta suolalla ja pippurilla
->paista uunissa 175 asteessa n. tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Marsuli0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, tuore38g12kcal0.4g2.6g0g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Sipuli, kokonainen 50g3.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.2g0g
Kermaviili , rasvaa 10-12%, vähälaktoosinen 5g6.8kcal0.1g0.2g0.6g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%13g15kcal0.4g0.6g1.2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima1.3g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g196kcal11.4g8.4g12.8g2.2g
Valittu annoskoko93g98kcal5.7g4.2g6.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna47g49kcal2.9g2.1g3.2g0.6g
Arvot/100g100g105kcal6.1g4.5g6.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134834