Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 9g10kcal0.1g0.5g0.8g0.2g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 8.4g6.4kcal0.4g1.1g0g0.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g47g28kcal0.5g2.1g1.9g0.3g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)27g30kcal6.8g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g164kcal15.6g7.4g7.8g1.2g
Valittu annoskoko93g82kcal7.8g3.7g3.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna47g41kcal3.9g1.9g2g0.3g
Arvot/100g100g88kcal8.4g4g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481