Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 8.3g31kcal1.2g4.7g0.6g0.8g
Margariini 70%, keiju laktoositon 11g70kcal0g0g7.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 8.3g2.2kcal0.3g0.3g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g10g5.8kcal0.9g0.5g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g8.3g6.7kcal0.2g0.3g0.5g0g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.8g2.8kcal0g0.7g0g0g
Raparperi 21g7kcal0.1g1.1g0g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g391kcal9.2g41.2g20g2.8g
Valittu annoskoko93g195kcal4.6g20.6g10g1.4g
Annoskoko puolitettuna47g98kcal2.3g10.3g5g0.7g
Arvot/100g100g210kcal5g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475