Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g28g69kcal5.1g0.1g1.7g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Sipuli 7.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.4g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g227kcal11.8g8.8g8.4g0.8g
Valittu annoskoko93g113kcal5.9g4.4g4.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna47g57kcal3g2.2g2.1g0.2g
Arvot/100g100g122kcal6.4g4.7g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205