Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 46g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green8.5g28kcal2g4.1g0.1g1g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g18g6.2kcal0.3g1.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g123kcal8.8g11.4g4.2g2.8g
Valittu annoskoko93g62kcal4.4g5.7g2.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna47g31kcal2.2g2.9g1.1g0.7g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.1g2.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587