Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 37g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Jauheliha, sika-nauta 42g93kcal7.4g0g7.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima2.8g11kcal0.8g0g0.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 9g30kcal0.2g0.3g3.2g0g
Pekoni, paistettu 2.1g11kcal0.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g317kcal20.8g2g24.8g1.8g
Valittu annoskoko93g158kcal10.4g1g12.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna47g79kcal5.2g0.5g6.2g0.5g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886