Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g7.5g24kcal0.9g4.7g0.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen9g13kcal1.7g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 11g9kcal0.5g1.2g0.1g0.5g
Dolmio Light Classico Bolognese13g4.6kcal0.2g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g109kcal6.6g14.2g2.4g1.2g
Valittu annoskoko93g55kcal3.3g7.1g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna47g27kcal1.7g3.6g0.6g0.3g
Arvot/100g100g59kcal3.5g7.6g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692