Nakkikeitto

Huomaa, tämä on suur-annos ja sisältää runsaasti nakkeja :)
Keittoa kannattaa pakastaa annoskokoisissa rasioissa tulevien kiireisten päivien varalle.

*Keitä kuoritut ja lohkotut juurekset ja perunat maustepippurilla ja parilla laakerinlehdellä maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

*Lisää paloitellut nakit ja fond du chef.

*Anna kiehua hiljalleen jonkin aikaa.

*Maista/mausta (ehkä ripaus chiliä) sekä lisää persiljaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito nakki kevyt (Hk), annos 500g20g31kcal2.8g0.5g2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Porkkana, tuore10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Selleri, annos 50g1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Palsternakka 0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.8g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 43g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g94kcal6.4g7g4.2g1g
Valittu annoskoko93g47kcal3.2g3.5g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna47g23kcal1.6g1.8g1.1g0.3g
Arvot/100g100g50kcal3.4g3.8g2.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355915