Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g29kcal3.3g0g1.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Papu valkoinen, keitetty 22g24kcal1.8g3.1g0.1g1.5g
Tomaattimurska 18g5.1kcal0.1g0.9g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)1.7g2.5kcal0.1g0.2g0.2g0g
Harissa 1 annos = 30 g1.3g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0g
Ketsuppi, Heinz1.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g164kcal11.2g12.4g6.8g4.4g
Valittu annoskoko93g82kcal5.6g6.2g3.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna47g41kcal2.8g3.1g1.7g1.1g
Arvot/100g100g88kcal6g6.7g3.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468