Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 24g8.2kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.4kcal0.2g1.8g0g0.1g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.5g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.9g16kcal1.1g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g77kcal5.6g5.8g3g2g
Valittu annoskoko93g38kcal2.8g2.9g1.5g1g
Annoskoko puolitettuna47g19kcal1.4g1.5g0.8g0.5g
Arvot/100g100g41kcal3g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046