Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g42g46kcal10.1g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Margariini 80% keskiarvo2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g35g39kcal1.1g1.1g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g207kcal22.8g3.6g11.6g0.4g
Valittu annoskoko93g104kcal11.4g1.8g5.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna47g52kcal5.7g0.9g2.9g0.1g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486