Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 38g48kcal7.8g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g38g14kcal0.7g2.4g0.1g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g9g8.9kcal0.8g1.3g0.1g0.8g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.6g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Ruokasuola jodioitu 0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g162kcal19.4g9.2g5.4g2g
Valittu annoskoko93g81kcal9.7g4.6g2.7g1g
Annoskoko puolitettuna47g41kcal4.9g2.3g1.4g0.5g
Arvot/100g100g87kcal10.4g4.9g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389040